top of page

כנפי עוף בציפוי פריך

בין אם מחפשים חטיף לנשנוש, תוספת קראנצ'ית לארוחה או פינגר פוד למסיבה, הכנפיים האלו מושלמות ומתאימות לילדים ולמבוגרים כאחד.

ההכנה קלה מאוד - 5 מרכיבים, קערה אחת וטיגון קצר , יותר קל מזה ?

אז בואו נתחיל


כנפי עוף פריכות בטיגון עמוק
כנפי עוף בצפוי פריך

מצרכים למנה אחת

  • 6 כנפי עוף

  • 3/4 כף רוטב דגים

  • 1/4 כפית פלפל לבן טחון

  • 1/4 כפית אבקת מרק עוף

  • 1 כף קמח טמפורה

  • מעט שומשום לבן (אופציונלי)



הכנה

  • מנקים את הכנפיים, מורידים את קצה הכנף, הזרת, (אם קניתם עם) , מפרקים את הכנף לשני חלקים וחוצים לאורך.

  • מניחים את הכנפיים בקערת גדולה, מוסיפים את רוטב הדגים, פלפל לבן ואבקת מרק מערבבים עד להרטבה של הכנפיים, מוסיפים את קמח הטמפורה (והשומשום) ומערבבים עד ציפוי הכנפיים.

  • מטגנים בשמן עמוק בחום בינוני (סביב 170 מעלות) כ 10 דקות עד שהכנפיים מזהיבות.

  • מגישים לצד רוטב צ'ילי מתוק



156 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page