בין אם מחפשים חטיף לנשנוש, תוספת קראנצ'ית לארוחה או פינגר פוד למסיבה, הכנפיים האלו מושלמות ומתאימות לילדים ולמבוגרים כאחד.
ההכנה קלה מאוד - 5 מרכיבים, קערה אחת וטיגון קצר , יותר קל מזה ?
אז בואו נתחיל
מצרכים למנה אחת
6 כנפי עוף
3/4 כף רוטב דגים
1/4 כפית פלפל לבן טחון
1/4 כפית אבקת מרק עוף
1 כף קמח טמפורה
מעט שומשום לבן (אופציונלי)
הכנה
מנקים את הכנפיים, מורידים את קצה הכנף, הזרת, (אם קניתם עם) , מפרקים את הכנף לשני חלקים וחוצים לאורך.
מניחים את הכנפיים בקערת גדולה, מוסיפים את רוטב הדגים, פלפל לבן ואבקת מרק מערבבים עד להרטבה של הכנפיים, מוסיפים את קמח הטמפורה (והשומשום) ומערבבים עד ציפוי הכנפיים.
מטגנים בשמן עמוק בחום בינוני (סביב 170 מעלות) כ 10 דקות עד שהכנפיים מזהיבות.
מגישים לצד רוטב צ'ילי מתוק
Комментарии