רוטב ג'ינג'ר וליים

רוטב ג'ינג'ר וליים

מטבל מרענן וקליל עם שילוב של מתיקות חמיצות ומידה של חריפות, מלווה נהדר למנות פתיחה.

  • מצרכים

    • ½ כוס מים

    • ½ כוס סוכר

    • 1 כף ג'ינג'ר קלוף וקצוץ דק

    • 4 כפות מיץ ליים

    • 2 כפיות חומץ אורז\חומץ לבן איכותי

    • 2 כפיות רוטב דגים

    • 2-6 צ'ילי קטנים קצוצים דק (תלוי במידת החריפות שתרצו) – בכדי להפחית ממש את החריפות אפשר להסיר את הגרעינים מהפלפלים לפני הקיצוץ 

  • הכנה

    • מכינים סירופ סוכר - מביאים וסוכר ומים לרתיחה ומערבבים עד להמסת הסוכר , מניחים להצטנן.

    • לוקחים ¼ כוס מהסירופ ומאחדים עם שאר המרכיבים.

    • מאזנים טעמים ומגישים בצלוחית קטנה.

הרשמה במייל