top of page
רוטב ג'ינג'ר וליים
רוטב ג'ינג'ר וליים
מטבל מרענן וקליל עם שילוב של מתיקות חמיצות ומידה של חריפות, מלווה נהדר למנות פתיחה.
-
מצרכים
-
½ כוס מים
-
½ כוס סוכר
-
1 כף ג'ינג'ר קלוף וקצוץ דק
-
4 כפות מיץ ליים
-
2 כפיות חומץ אורז\חומץ לבן איכותי
-
2 כפיות רוטב דגים
-
2-6 צ'ילי קטנים קצוצים דק (תלוי במידת החריפות שתרצו) – בכדי להפחית ממש את החריפות אפשר להסיר את הגרעינים מהפלפלים לפני הקיצוץ
-
-
הכנה
-
מכינים סירופ סוכר - מביאים וסוכר ומים לרתיחה ומערבבים עד להמסת הסוכר , מניחים להצטנן.
-
לוקחים ¼ כוס מהסירופ ומאחדים עם שאר המרכיבים.
-
מאזנים טעמים ומגישים בצלוחית קטנה.
-
bottom of page