• David

רול סלנובה עלי חרדל ופטריות הכי קריספי שיש

קריספי, טעים, צמחוני, משביע, דיאטטי. לי זה נשמע כמו תמורה הולמת ל 5 דקות עבודה.



אין בישול, לא צריך כלים מיוחדים, עלים ירוקים, דפי אורז ויש לכם יופי של נשנוש לערב או מנה ראשונה לארוחה מלא. המתכון יתן לכם כיוון כללי אתם יכולים ללכת בדיוק לפיו או להתאים למה שיש לכם במקרר/בערוגה באותו רגע. אתם יכולים להכין את הרוטב שמופיע במתכון או לנסות את רוטב ליים וג'ינג'ר או רוטב אחר מדף הרטבים.


מצרכים ל 2 סועדים (8 רולים)


  • 4 דפי אורז (עגולים - אבל גם מרובעים יתאימו)

  • 8 עלי חסב סלנובה/מסולסלת

  • 8 עלי חרדל/רוקט

  • מעט נבטים סיניים

  • מעט פטריות שי-מגי

לרוטב

  • 2 כפות רוטב דגים (סויה אם אתם טבעונים)

  • 2 כפות מיץ לימון

  • 1 כפית סוכר

  • פלפל חריף טרי חתוך לטבעות -כמה שבא לכם


הכנה


  • על משטח העבודה פורסים מגבת נקיה

  • מרטיבים דף אורז במשך 2 שניות במים (הוא עדיין קשה וזה בסדר הוא יתרכך בהמשך)

  • מניחים את דף האורז על המגבת, ממלאים כל דף אורז בשני עלים מכל סוג , מסדרים את העלים בשליש התחתון כאשר בסיסם פונה פנימה וראשי העלים בולטים החוצה

  • מניחים מעט פטריות ונבטים ומגלגלים בצורה מהודקת לרול

  • חוצים את הרול במרכזו.

  • הכנת הרוטב- מאחדים את כלל המרכיבים בקערה

מגישים מיד ונהנים



בתאבון!



43 צפיות