top of page

נודלס עם אננס ושרימפס מיובשים kanom jin sao nahm

עודכן: 16 בינו׳ 2021

אין ספק שאננס טרי נמצא אצלי ברשימת הפירות המועדפים, ולו בשל העובדה שיש לו טעמים של חופשה.

היום נעבור על מתכון שמציג גישה שונה למנת אטריות. האטריות מוכנות בנפרד (אם הצלחתם להשיג אטריות אורז טריות אז זה המקום להשתמש בהן) ומוגשות עם פרי מתוק ושכבות תיבול שמוסיפות אומאמי. בכדי להשלים גם חלבון במנה מגישים לצד ביצה קשה, שגם עוזרת במינון החריפות והטעמים.



מצרכים

  • 100 גרם אטריות אורז מוכנות לפי הוראות היצרן

  • 3/4 כוס אננס טרי חתוך לקוביות

  • 2-3 שיני שום פרוסות דק מאוד

  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד על פומפיה דקה (אופציונלי)

  • 1 כף שרימפס מיובשים כתושים לאבקה במכתש ועלי


שרימפס מיובשים לפני הכתישה ואחרי

לרוטב

  • 3 כפות מיץ ליים/לימון

  • 2 כפות רוטב דגים

  • 1 כף סוכר דקלים/ לבן

  • צ'ילי קצוץ דק - לפי הטעם


להגשה - ביצה קשה


הכנה


  • מתחילים בהכנת הרוטב- מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית עד להמסת הסוכר וטעמים, הרוטב צריך להיות חמוץ אח"כ מלוח וסיומת מעט מתוקה (וחריף מאוד או חריף מאוד מאוד :-) )

  • מניחים בצלחת ההגשה את אטריות האורז, מעליהן מניחים את האננס, שום, ג'ינג'ר (אם משתמשים) ואבקת השרימפס המיובשים.

  • יוצקים מעל הרוטב ומניחים לצד האטריות את הביצה הקשה חתוכה.



בתאבון!

37 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page