David
המרק הזה הוא תרגיל מצויין בבישול פשוט המסתמך על טעם המרכיבים. מצרכים טריים ואכותיים יבטיחו מנה טעימה מאוד. כמויות המלח והסוכר הנדרשות תלויות מאוד בציר העוף שהכנתם ואיך הוא מתובל.
אפשר להחליף את השרימפס כמעט בכל אחד מפרות הים האחרים, אם אתם מעוניינים במורכבות טעמים גבוהה יותר אפשר להוסיף מעט ג'ינג'ר טרי קצוץ דק.
4 כוסות ציר עוף
קורט מלח
קורט סוכר לבן
3-4 פרוסות ליים דקות
100 גרם שרימפס טריים קלופים ונקיים
להגשה
קורט פלפל לבן טחון
עלי כוסברה
מביאים את ציר העוף לרתיחה (מסירים קצף אם נוצר)
מוסיפים את מלח הסוכר - טעמים ומתקנים
מוסיפים את השרימפס ופרוסות הליים
מבשלים עד שהשרימפס מוכנים
מכבים את האש ומעבירים לכלי הגשה
בוזקים מעל מעט פלפל לבן ומקשטים בעלי כוסברה